#CurierulMeuECool

Întrebări frecvente

Orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani, împliniți la data începerii Campaniei care respectă Regulamentul Oficial.
Fiecare fotografie înscrisă în campanie trebuie să îi conțină pe cei doi participanți ai concursului: utilizatorul care înscrie fotografia și un curier FAN Courier îmbrăcat în uniformă de lucru cu logo-ul companiei FAN Courier, ales de utilizator, dupa ce s-a asigurat ca are acordul curierului pentru a face acest lucru.
După ce fotografia va fi supusă unei etape de moderare, vei primi un e-mail de confirmare care te anunță că înscrierea a devenit vizibilă pe site. Apoi o poți distribui si îți poți îndemna prietenii să o voteze.
Poți încărca câte fotografii vrei pe durata concursului. Vom lua în considerare doar înscrierea ta care strânge cel mai mare număr de voturi. Adică, vei avea șansa să câștigi doar un singur premiu, dar și o surpriză garantată dacă te numeri printre primii 200 care se înscriu.
Poți să distribui povestea ta prin butonul dedicat Facebook Share sau trimițând direct linkul paginii tale primit pe e-mail în momentul în care devine vizibil pe site. De fiecare dată când un prieten folosește butonul dedicat pentru votare din pagina poveștii tale, contorizăm numărul total. Fiecare prieten îți poate acorda maximum un vot.
Premiul cel mare, cele două excursii în România, va fi acordat echipei (participant – curier FAN Courier) a cărei fotografie strânge cel mai mare număr de voturi până la finalul concursului. Cele 4 premii a câte 2 telefoane Samsung Galaxy S8 (unul pentru participant si unul pentru curierul FAN Courier din aceeași fotografie) vor fi câștigate de următorii 4 clasați: locurile 2, 3, 4 și 5 în ordinea descrescătoare a voturilor înregistrate. Cadourile surpriză vor fi acordate primilor 200 de înscriși, indiferent de numărul de voturi. Dacă înscrii mai multe fotografii, vei primi un singur cadou surpriză, pentru prima înscriere.